Skip to main content

Binnen Pixel Vault heb ik al een paar jaar een klein passieproject: onze gamebox, een online database waarin wij zoveel mogelijk games verzamelen en deze uitbreiden met nuttige informatie voor jou als lezer. Een handig overzicht waarin je niet alleen ziet welke games er beschikbaar zijn, maar ook sinds wanneer, voor welke platformen en wat je er allemaal over kunt lezen.

Ondertussen zijn we al meerdere keren opnieuw begonnen, omdat de techniek niet volstond of omdat we dachten dat het beter kon. Met de lancering van onze nieuwe website in februari hebben we nu een systeem neergezet waarmee we de toekomst tegemoet kunnen. Dat doe ik niet alleen, want de gamebox had er niet in zijn huidige vorm gestaan zonder de eindeloze energie en inzet van Rebecca.

Nu verzorgt zij samen met haar team de gamebox en streven we ernaar om nog voor het einde van het jaar een database van minimaal vijfhonderd games te hebben staan. Daarin tref je natuurlijk niet alleen de belangrijkste games van het moment aan zoals Animal Crossing: New Horizons en The Last of Us: Part 2, maar ook klassiekers als Age of Empires en Battlefield 1942. Zo heb je altijd wat te lezen en wie weet ontdek je nog wel een nieuw pareltje. Neem zelf eens een kijkje: https://pxlv.lt/gb-acv

Kevin Rombouts

Kevin Rombouts

Uitgever bij Pixel Vault. Marketing Automation developer bij NRC Media. Fulltime geek.

Leave a Reply