Skip to main content

Specialistische kennis is een van onze belangrijke pijlers binnen Pixel Vault: weten waar we over praten en dit ook kunnen laten zien aan onze lezers. Dit doen we natuurlijk met onze losse artikelen en verzamelpagina’s zoals de gamebox. Voor mijn gevoel ontbrak er echter altijd een stukje in deze puzzel. Een plek waar we pagina’s konden bundelen, niet op categorie of op game, maar op onderwerp.

Na overleg met Robert Zomers kwamen we op het idee van dossiers uit. Met dossiers hebben we nu een prachtige manier om losse pagina’s te maken waarop we alle relevante content bundelen om dit zo tentoon te stellen aan onze lezers. Een perfecte plek niet alleen voor bestaande lezers om lekker door te lezen, maar ook om nieuwe bezoekers via social media of de zoekmachines binnen te halen.

Natuurlijk kunnen we over ieder onderwerp dossierpagina’s maken, maar dat willen we niet doen. We willen de focus leggen op onderwerpen waar we echt wat over te melden hebben, waar jij als lezer ook echt een mooi aanbod aan artikel over kunt lezen. Zo zijn we deze maand begonnen met ons dossier over de nieuwe generatie consoles, dat je hier kunt lezen: linkje.

Kevin Rombouts

Kevin Rombouts

Uitgever bij Pixel Vault. Marketing Automation developer bij NRC Media. Fulltime geek.

Leave a Reply