Skip to main content

De tijd vliegt! Het is alweer drie maanden geleden dat we onze compleet vernieuwde Pixel Vault-site lanceerden. In die tijd zijn we vooral druk bezig geweest met puntjes op i-tjes, maar nu wil ik jullie wat meer meenemen in onze nieuwe website. Door het harde werk van ons specialistische team hebben we namelijk echt iets bijzonders.

Het belangrijkste deel van onze website is natuurlijk onze content, dat is hetgeen waar Pixel Vault om draait. Dagelijks publiceren we nieuwe artikelen en met de nieuwe website hebben we onze redacteuren tal van nieuwe mogelijkheden gegeven om artikelen mooier en interactiever te maken.

Waar voorheen de nadruk lag op lappen tekst met een enkel plaatje ter ondersteuning, heeft de redacteur nu de mogelijkheid om video’s, quotes en afbeeldingen beter tot hun recht te laten komen. Zo bieden we de redacteur meer vrijheid, terwijl we voor onze lezers een echte leeservaring maken.

Iets wat we ook terugzien in onze cijfers, want onze gemiddelde leestijd is sinds de lancering verdubbeld. Het laat maar weer zien dat alleen leuke tekst niet voldoende is, maar dat de hele ervaring er toe doet. Benieuwd naar onze content? Neem dan vooral een kijkje!

Kevin Rombouts

Kevin Rombouts

Uitgever bij Pixel Vault. Marketing Automation developer bij NRC Media. Fulltime geek.

Leave a Reply